 |
|
|
|
19 листопада 2013р. |
|
В стінах Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеці у рамках університету «Здоров'я нації» відбулася зустріч з фахівцями «Здорове харчування та безпека харчових продуктів». |
|
Найбільший вплив на здоров'я людини має стан навколишнього середовища та спосіб життя, важливим чинником якого є харчування. Несприятлива сучасна екологічна ситуація в Україні веде до забруднення питної води, повітряного басейну, грунтів, і як слідство - харчових продуктів. Таким чином, знати основи здорового раціонального харчування і керуватись ними повинна кожна людина. Це актуально саме зараз, коли під впливом різних чинників, обставин сучасного життя неякісне харчування підлітків, молодих людей негативно відбивається на здоров'ї. |
|
|
|
|
|
Таким чином, мета заходу популяризація здорового способу життя, основ раціонального харчування та надання інформації про безпеку харчових продуктів.
Яким чином харчуватися? Що лежить в основі здорового харчування? Яким повинен бути якісний склад раціону? Як здійснюється контроль безпеки харчових продуктів? Ці та інші питання будуть обговорюватися під час зустрічі.
Для присутніх був проведенний майстер-класстудентами-випускниками Бондарук Марією (група ТТ-31) та Маринкевичем Назаром (група ТТ-32) з приготування корисних для здоров'я страв.
|
|
|
|
|
|
У заході взяли участь:
Козак Ігор Павлович - заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини в Рівненській області;
Копель Валентина Петрівна - лікар-санолог обласного центру здоров'я;
Севрук Людмила Василівна - викладач технології виробництва кулінарної продукції Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу;
Олексіюк Інна Володимирівна - викладач основ технології продукції ресторанного господарства Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу; вчителі та учні природничо-математичного ліцею «Елітар», ЗОШ № 13, ЗОШ №1;
студенти Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.
|
|
|
|
|
|
Директор коледжу С.І.Добридник
Відмінник освіти України Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі! |
|
|
Адміністрація
До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу. |
|
|
________________________________________ |
Методичний кабінет
Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу. |
|
|
|
________________________________________ |
Відділення коледжу
- Економічне відділення
- Відділення комерційної діяльності та права
- Технологічне відділення
|
|
|
________________________________________ |
Циклові комісії
- Загальноосвітніх дисциплін
- Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
- Суспільних дисциплін
- Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
- Обліково-економічних дисциплін
- Виробництво харчової продукції
- Юридичних дисциплін
- Фізичної культури
|
|
|
|
|
|