|
Спеціальності |
|
|
|
|
|
 |
Якщо Ви хочете працювати:
|
|
33000, м. Рівне,
вул. Соборна, 10
тел. (0362) 22-35-96, 23-43-55 |
|
|
К у х а р |
|
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією кухар виконує такі завдання та обов’язки: |
|
-
Готує страви та кулінарні вироби масового попиту із застосуванням різних способів теплової кулінарної обробки.
-
Випускає холодні страви та закуски: салати овочеві, з м'ясом, вінегрети, рибу під маринадом, холодці.
-
Варить бульйони (м'ясні, м'ясо-кісткові, рибні, грибні) та супи (заправні, пюреподібні, холодні, солодкі, молочні).
-
Готує різні види пасерування та соуси на кістковому бульйоні і на молоці.
-
Готує другі страви з м'яса, риби, овочів, круп у вареному, тушкованому, запеченому, смаженому вигляді (м'ясо відварне, рибу відварну, смажену, парову, овочі фаршировані, запіканки з овочів, круп, молочні страви тощо)
-
Готує гарячі та холодні напої, солодкі страви.
-
Заміщує прісне та дріжджове тісто, випікає з нього вироби.
-
Готує птицю для варіння та смаження.
-
Здійснює підготовку риби до теплової обробки. Нарізає на порції риби частикових порід.
-
Виготовляє та порціонує напівфабрикати з яловичини, свинини, баранини.
-
Видає виготовлені страви.
|
|
К о н д и т е р |
|
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією кондитер виконує такі завдання та обов’язки: |
|
- Виготовляє різноманітні кекси, рулети, печиво вищого гатунку роздрібного асортименту, торти і тістечка з різноманітної сировини (борошняного тіста, сирної маси, морозива) зі складним багатокольоровим візерунком, з роздільним розміщенням дрібних та середніх деталей малюнка та з різними традиційними переходами тонів.
- Здійснює фігурне нарізання випечених напівфабрикатів, формує, виготовляє деталі малюнка, оздоблень для тортів з шоколаду, крему, безе.
- Підбирає крем за кольорами, наносить малюнок.
- Складає малюнок з різних дрібних та середніх деталей.
- Візуально перевіряє суміщення кольорових елементів і деталей малюнка.
- Перевіряє вагу готових тортів і тістечок.
|
|
Офіціант. Бармен. |
|
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією офіціант, бармен виконує такі завдання та обов’язки: |
|
-
Готує зал до обслуговування споживачів.
-
Отримує посуд, прибори, столову білизну. Полірує посуд, прибори. Здійснює попередню сервіровку столів.
-
Складає серветки різними способами. Приймає замовлення від споживачів.
-
Отримує страви в роздавальні та в буфеті. Подає страви і напої. Обслуговує неофіційні банкети.
-
Оформляє рахунки і розраховується по них із споживачами.
- Прибирає використані посуд, прибори. Замінює столову білизну.
-
Обслуговує споживачів: пропонує, показує, реалізує готові до споживання безалкогольні, слабоалкогольні напої (пиво, фруктові та мінеральні води, соки), булочні і кондитерські вироби, страви, закуски.
-
Готує обмежений асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв, холодних і гарячих страв, закусок.
-
Складає заявки та отримує напої, кулінарну продукцію та закупні товари.
-
Відбраковує неякісні товари і вироби за органолептичними показниками.
-
Забезпечує зберігання закупних товарів, кулінарних виробів, страв, булочних і кондитерських виробів у відповідності до термінів і температурного режиму зберігання. Оформляє вітрини та прилавки, утримує їх у належному стані.
-
Експлуатує та обслуговує аудіо- та відеоапаратуру. Контролює додержання споживачами культури поведінки.
-
Веде облік кількості реалізованих товарів кожного найменування, складає та здає товарні звіти. Підраховує та здає гроші.
|
|
|
Продавець |
|
Спеціаліст з присвоєння кваліфікації «кваліфікований робітник» за професією продавець виконує такі завдання та обов’язки: |
|
- Обслуговує покупців
-
Показує товари, демонструє їх в дії, консультує щодо конструктивних особливостей окремих видів товарів, їх призначення, властивостей, якості, правил догляду за ними.
-
Здійснює відмірювання, зважування, підрахунок вартості покупки.
-
Готує товар до продажу, розпаковує, розглядає зовнішній вигляд виробу, комплектує, перевіряє експлуатаційні властивості.
-
Консультує покупців про властивості, смакові особливості, кулінарне призначення та харчову цінність товарів.
-
Готує робоче місце: перевіряє наявність і справність торгово-технологічного обладнання, інвентарю та інструментів .
-
Бере участь у прийманні товарів: перевіряє заповнення тарних місць, їх кількість та вагу, підраховують штучні товари, перевіряє їх якість.
-
Розміщує і викладає товари за групами, видами, сортами з урахуванням товарного сусідства, частоти попиту та зручності роботи.
-
Оформляє вітрини прилавків та підраховує гроші (чеки) та здає їх в установленому порядку.
|
|
|
|
|
|
Директор коледжу С.І.Добридник
Відмінник освіти України
Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі! |
|
|
Адміністрація
До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу. |
|
|
________________________________________ |
Методичний кабінет
Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу. |
|
|
|
________________________________________ |
Відділення коледжу
- Економічне відділення
- Відділення комерційної діяльності та права
- Технологічне відділення
|
|
|
________________________________________ |
Циклові комісії
- Загальноосвітніх дисциплін
- Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
- Суспільних дисциплін
- Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
- Обліково-економічних дисциплін
- Виробництво харчової продукції
- Юридичних дисциплін
- Фізичної культури
|
|
|
|