облспоживспілка
 
Відділення коледжу
 
 
 
 
Технологічне відділення
 
Технологічне відділення коледжу було засноване у 1992 році в зв’язку з реорганізацією Рівненського кооперативного училища.
 

На відділенні проводиться підготовка молодших спеціалістів зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» та молодших спеціалістів зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» за напрямком підготовки «Харчова технологія та інженерія», а також кадрів робітничих професій - за фахом «Кухар», «Кондитер».

Терлецька Л.І. - завідувач технологічним відділенням.
 
 
Набір в групи зі спеціальності «Ресторанне обслуговування» проводиться на базі 9-ти класів - термін навчання 3 років і на базі 11-ти класів - термін навчання 2 роки.
 
Адміністратор - головна фігура в управлінні обслуговування, яка організовує конкретну діяльність підлеглих працівників і одночасно сама виконує певний обсяг виробничих функцій. Робота вимагає ініціативи, організаторських здібностей, ввічливості, доброзичливості, схильності до підприємницької діяльності, знань у сфері ресторанного бізнесу.
 
Майбутні фахівців одержуть організаційно-управлінську, виробничу та економічну підготовку. Вивчають: організацію та технологію обслуговування в закладах ресторанного господарства (РГ), основи технології в закладах РГ, устаткування закладів РГ, санітарію та гігієну в РГ, барну справу, управління якістю продукції та послуг, основи менеджменту, маркетингу, правознавства, діловодство та інші.
 
Під час навчання майбутні спеціалісти отримують додаткові професії «Офіціант», «Бармен». А також проходять навчальну практику з організації обслуговування та виробничо-технологічну практику на кращих підприємствах торгівлі та ресторанного господарства.
 
На спеціальності «Виробництво харчової продукції» проводиться ступенева підготовка. На першому ступені (І курс) учні одержують робітничу професію та диплом кухаря або кондитера. На другому ступені продовжують навчання випускники коледжу та інших навчальних закладів, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікований робітник за професіями «Кухар», «Кондитер». Після закінчення навчання випускники одержують кваліфікацію «Технік-технолог з технології харчування».
 
Техніки-технологи можуть працювати керівниками підприємств ресторанного господарства, технологами, начальниками виробничих цехів, бригадирами, завідувачами виробництв.
 
Під час навчання (а це 2 роки) майбутні техніки-технологи вивчають 42 дисциплін, проходять виробничу технологічну і переддипломну практику на кращих підприємствах ресторанного господарства.
 
Навчання за спеціальністю «Виробництво харчової продукції» проводиться в окремому корпусі, де створена потужна матеріально-технічна база. До послуг студентів 14 навчальних аудиторій, дві великі лекційні зали, лабораторія технохімконтролю, лабораторія комп'ютерної техніки, бібліотека з читальною залою та лабораторний комплекс, який включає в себе лабораторію по приготуванню їжі, лабораторію кондитерської продукції, дегустаційну залу, кабінет проведення інструктажів.
 
Студенти технологічного відділення мають хороший рейтинг серед студентів інших навчальних закладів. Саме наші студенти запрошуються для проходження практики в курортну зону півдня України. Ось уже близько 20 років наші студенти проходять технологічну практику в їдальні бази відпочинку «Водник», яка знаходиться на березі Чорного моря. На таких базах студенти мають можливість самостійно виконувати всі технологічні операції виробничого процесу.
 
На відділенні проводиться навчання за робітничими професіями кухаря, кондитера з строком навчання 10 місяців (зарахування здійснюється без вступних випробувань за конкурсом атестатів).
 
Навчатися на відділенні цікаво. Студенти, учні відділення займаються пошуковою, дослідницькою роботою під час практичних занять та в предметних гуртках. Студенти відділення розробили нові рецептури кондитерських та кулінарних виробів. Наприклад: яблучно-медовий десерт, торт «Шоколадний Біллі», «Солодка лапка», «Графська вежа» та інші вироби.
 
Після закінчення навчання в коледжі випускники відділення, без вступних випробувань, можуть продовжити навчання починаючи із ІІІ курсу в Полтавському університеті економіки і торгівлі, Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Гжицького за галуззю знань «Харчова технологія та інженерія».
 
 
 
 

Директор коледжу  С.І.Добридник
Відмінник освіти України

Майбутні студенти!
Навчання в Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі – це отримання міцних професійних знань, вивірений шлях до гідного вступу молодих людей в самостійне життя.
Знання та практичні навички, набуті в коледжі, допоможуть вам знайти своє місце в сучасних економічних умовах.
Прийдіть до нас і Ви переконаєтесь, що Рівненський кооперативний коледж – це навчальний заклад сучасного рівня, який впевнено дивиться в майбутнє.
Щиро запрошуємо на навчання до Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу!
Довіртесь нам і Ви не помилитесь у своєму виборі!

 
 

Адміністрація

До Вашої уваги в даному розділі розміщенна інформація про адміністрацію Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу.

 
________________________________________

Методичний кабінет

Методична робота в навчальному закладі завжди була і є фундаментом, на якому будується і через який вирішується головне його завдання – здійснення навчально-виховного процесу.

 
 
________________________________________

Відділення коледжу

  • Економічне відділення
  • Відділення комерційної діяльності та права
  • Технологічне відділення
 
________________________________________

Циклові комісії

  • Загальноосвітніх дисциплін
  • Математики, інформатики та комп'ютерної техніки
  • Суспільних дисциплін
  • Комерційної діяльності менеджменту та товарознавства
  • Обліково-економічних дисциплін
  • Виробництво харчової продукції
  • Юридичних дисциплін
  • Фізичної культури
 
подбор цепи грм